Objednať termín

Masáže

Objednať termín
Golem logo golem
Golem logo text

KLASICKÁ MASÁŽ

Klasická masáž je jedna z najviac využívaných masáží. Je to súbor hmatov, ktoré masér aplikuje na tele klienta. Masér stimuluje kožu, podkožie a najmä svaly pričom dochádza k prekrveniu pokožky, uvoľneniu svalov a odbúraniu napätia, ktoré spôsobujú zatvrdliny vo svaloch. Zatvrdliny na chrbte (odborne nazývané aj myogelózy) často krát spôsobujú bolesti nielen v mieste ich výskytu. Myogelózy sa pohybmi tela môžu presúvať a tým môžu dráždiť nervy a ich dráhy jednotlivých častí tela čo spôsobuje bolesť. Pravidelnými masážami u našich masérov Vám myogelózy nebudú robiť problémy. Klasická masáž tiež veľmi dobre pôsobí proti únave a stresu, ktorý dennodenne pôsobí na každého z nás. Klasická masáž je veľmi príjemná a patrí k najefektívnejším masážam.

ŠPORTOVÁ MASÁŽ

Je najviac podobná klasickej masáži. Rozdiel je však v slede, rytme a intenzite vykonávania masážnych hmatov. Cieľom športovej masáže je dopomôcť športovcovi k podaniu maximálneho výkonu, a tiež urýchliť regeneráciu organizmu po výkone. Z tohoto dôvodu má i svoje špecifické rozdelenie na masáž prípravnú, pohotovostnú a masáž v prestávkach medzi jednotlivými výkonmi. Najúčinnejšia je masáž prípravná, ktorá má celkovo posilniť organizmus športovca. Hmaty sa prevádzajú tak, aby bol zlepšený odtok krvi a lymfy, a tým zosilenie odplavovania odpadových látok z tkanív. Dôsledkom toho je lepšie prekrvenie a výživa tkanív a tým i rýchlejšia regenerácia. Po namáhavom výkone sa vykonáva masáž relaxačná. Pomáha telu zbaviť sa odpadových látok a navodzuje celkové ukľudnenie a uvoľnenie. Z tohoto dôvodu sa volia predovšetkým jemnejšie hmaty v pomalom tempe.

MASÁŽ TVÁRE A DEKOLTU

Masáž blahodarne pôsobí na pleť a pokožku, priaznivo pôsobí na pleť a celý organizmus. Spája v sebe prvky orientálnej masáže Shiatsu a západné techniky – odvodnenie, modelovanie a relaxácia. Stláčaním meridiánov stimulujeme vnútornú energiu a navodzujeme uvoľnenie. Táto príjemná masáž prináša oddych, relaxáciu a pozitívne duševné naladenie.
Odporúča sa pre všetky vekové kategórie, pravidelne hlavne pri zrelšej, suchej pleti-1-2x do mesiaca. Preventívne pri mladšej pleti po 25 r. 1 x do mesiaca
Masáž pleti je najpríjemnejšou a najúčinnejšou formou boja proti starnutiu. Stimuluje bunky a napomáha odstraňovať toxíny. Pravidelnou masážou získa pleť lepší tonus, urýchli sa odstránenie odumretých buniek a tvorba nových. Lepším prekrvením získa pleť zdravú a prirodzenú farbu. Príjemná a relaxačná procedúra zlepší stav Vašej pleti a príjemne Vás uvoľní.

KOMPLETNÁ KLASICKÁ MASÁŽ CELÉHO TELA VRÁTANE HLAVY

V rámci kompletnej masáže sa masírujú postupne dolné končatiny, chrbát, horné končatiny, šija a nakoniec hlava. Kompletná klasická masáž je vhodná pre ženy, mužov, pre športovcov a pre všetkých, ktorí majú náročnú fyzickú alebo psychickú prácu, sedavé zamestnanie, sú často vystavení stresu, pre ľudí so zníženou pohyblivosťou, s bolesťou chrbta. Je vhodná aj ako prevencia na udržiavanie celkového dobrého zdravotné stavu.

REFLEXNÁ MASÁŽ

Reflexná masáž je manuálny liečebný zásah na povrchu tela, a to v miestach ochorením vyvolaných reflexných zmien Pri reflexných masážach sa uvoľňujú najprv povrchové a potom hlbšie uložené vrstvy a postupne sa prepracujú body maximálnej bolesti. Je vhodná pri bolestiach v krčnej chrbtice, plecových kĺboch, pri iných funkčných bolestiach a pri migrénových bolestiach hlavy.  Zlepšuje funkcie vnútorných orgánov, trávenie i prekrvenie.

Často kladené otázky

Nenašli ste odpoveď?
Kontaktujte nás

  • Termín masáže je nevyhnutné si vopred registrovať.

  • Pred rezervovaním termínu masáže je potrebná online registrácia na webe v sekcii „Registrácia“ na golemclub.sk a dobitie kreditu vo výške masáže, o ktorú máte záujem, na ktoré sa môžete objednať TU.